Mittemot Micke

#2. Mittemot Micke med Zoran Roganovic

March 8, 2016

I dagens avsnitt träffar Micke Dahl handbollsproffset Zoran Roganovic. Han föddes 1977 i Cetinje i dåvarande Jugoslavien, numera Montenegro och började sin idrottsbana i unga år med basket. Handbollen kom inte in i Zorans liv förrän så sent som när han var 16 år då en kompis tvingade honom till en handbollsträning. Det var början på hans handbollskarriär som då gjorde att han senare hamnade i Sverige och H43.

Du får höra om hans resa från Montenegro till Sverige med ett par avstickare som proffs i andra länder. Varför blev det just Sverige? Han ger också sin syns på varför publik antalet på handbollsmatcher i Sverige inte är stort som i många andra länder.

Vad tycker du om min podcast? Låt mig få veta genom att maila mig på info@lomimedia.nu . Du kan också lämna tips på personer som du skulle vilja höra i min podcast. 

Alla avsnitt i min podcast finns på www.lomimedia.nu/mittemotmicke . Skriv gärna på sociala medier om podcasten använd #mittemotmicke.

Nytt avsnitt varje tisdag 00.01. Varje fredag eftermiddag presenteras kommande tisdagsgäst både på www.lomimedia.nu/mittemotmicke och http://mittemotmicke.podbean.com/